GLASHUSET

CYKLING: HOLD FØDDERNE VARME

Der er ikke noget som kan dræbe ens lyst til at komme ud og cykle, som kolde fødder og hænder. Man gider ikke ud, og motivationen er helt dræbt af tanken om at fryse. Men det behøver slet ikke at ende ud i koldbrand og forfrosne fingre med simple skridt.

ULD ULD ULD! Det er din bedste ven når kulden venter på at snappe dig i fødderne og give dig en overhaling på sporet. Du skal finde nogle uldsokker som ikke er 50, 70% men minimum 80% uld og gerne 100% uld. Det holder dine små fødder varme, og så skal du have en sko overtræk som sørger for at holde varmen inde og vinden ude. Det er denne sammensætning der vil sørge for at du ikke fryser! Trust med det virker virkelig! Men hvis du undlader det ene eller det andet så vil du fryse. Jeg har forsøgt og for mig virker det ihvertfald ikke uden at jeg har begge dele. Det er bare vigtigt at vælge noget som er både vand og vindtæt for at være våd er lige så øv, som at være kold!

Dine fødder er dem som bliver hårdest ramt da du ikke har dem i bevægelse, og derved er blodomløbet heller ikke lige så godt nede i fødderne, som det er i hænderne selvom de også skal pakkes godt ind i nogle gode handsker som fungere til netop cykling hvor du skal kunne have godt greb og kunne skifte gear og bremse uden besvær. Jeg kan anbefale disse produkter og stå indenfor dem, da jeg selv benytter selvsamme på mig selv. GripGrab er det mærke jeg tyr til da jeg selv mener at du her får value for money, og produktet holder hvad det lover. Eneste minus er at de nemt bliver slidte ved meget brug. Men funger altså bare!

Bare husk ikke at vælge for små sokker for strammer de vil de ikke holde dig varm, men heller ikke vælg for stort så det bliver mast i skoen for så bliver der igen for stramt til at blodomløbet kan cirkulere ordentligt og holde dig varm.

GRIPGRAB Handske Vinter Ride Waterproof

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLASHUSET