1 SØNDAG I ADVENT! GIVEAWAY

BØRN OG DET FORBUDTE OMRÅDE

Når man som forælder skal passe på sit barn, og beskytte det mod al den ondskab der findes i verden, så er det noget af en opgave. For hvordan beskytter vi dem bedst? Det er jo kun så meget vi kan gøre for at værne om deres sikkerhed. Nogle gange er vi der ikke til at beskytte dem, og lader deres sikkerhed i andres hænder, som bla i institutionerne og til fritids interesser osv. Men selv disse steder lurer faren nogle gange hos den person man forventer at kunne stole mest på.

Men hvordan kan vi lærer vores børn hvad for farer der kan ligge på lur derude? Når børn er små er det jo umådeligt svært, at forklarer et barn hvornår det er god eller dårlig berøring. For går man for hårdt til den, så bliver det jo nærmest forbudt at pædagogen tørre efter et toilet besøg. Det skal jo ikke lyde sig at barnet råber vagt i gevær, ved en uskyldig handling som hjælp ved toilettet. Der er sket så mange fejlagtige anklager, som ødelægger et menneskes liv efter sådan en mistanke svævende over hovedet, og skal forhøres af politi og ved ikke hvad.

Jeg har ikke i sinde at udsætte nogen for sådan en overhaling. Og nej jeg er absolut ikke så naiv og ligeglad, at jeg ikke tager min datters ve og vel, som første prioritet. Hun er det vigtigeste i mit liv, men jeg vil ikke gøre hende angst for berøring. Jeg har forsøgt at forklare hende at der KUN må foregå hjælp til tis og pølle, og det er med papir. Andet skal ikke forekomme medmindre hun har gjort i buksen, og skal have tørt tøj på. Men det er jo svært at forklare sit barn hvor grænsen går når de er små. Men jeg har sagt at ingen voksen skal tage sine bukser af eller bede hende gøre noget som foregår under bæltestedet på hverken hende eller andre.

Det er en verden som er fulde af rovdyr der nære deres lyster på små børn. Jeg har selv da jeg var barn oplevet en pædofil, som låste mig inde på et værelse nytårsaften. Vi legede gemmeleg, og han havde så fulgt efter mig,  og låst os inde i et værelse. Hvorpå han gemte nøglen i sine bukser, og sagde at hvis jeg ville have nøglen, så skulle jeg selv komme og hente den ud af hans underbukser. Jeg skreg i vilden sky, så de andre voksne som sad nedenunder hørte mig. Så der slap jeg billigt. Men det er noget som jeg aldrig glemmer at hente mig da jeg var 7 år gammel. Der røg min troskyldighed ihvertfald totalt

Han røg i fængsel et par år senere for, at have voldtaget en dreng på 4 år. Jeg føler så meget med den dreng og hans familie. Det må virkelig være noget af det værste man som barn og forælder kan komme ud for. Det barn er skadet for livet. Jeg tror jeg ville gøre meget slemme ting ved vedkommende hvis han/hun havde forulempet min datter på sådan en pervers måde.

Vi må virkelig bare gøre det bedste vi kan for at være den beskyttende vinge, som holder de grimme onde mennesker væk fra vores kæreste eje. Vores små skatte, som er vores fremtid og dem som altid kan bringe smilet og kærligheden frem i os, selv når det hele bare er noget møg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 SØNDAG I ADVENT! GIVEAWAY