SLOTTET KONGEN GLEMTE

AT VÆRE MOR OG FORFULGT AF FORDOMME

Jeg oplever nogle gange en hel del fordomme i rollen som mor pga den karriere jeg havde før, jeg blev mor. Det er ikke noget som jeg lader mig påvirke af, men jeg synes nu alligevel at det er temmelig lavt at andre skal bedømme om jeg er en god mor, på baggrund af min fortid. Jeg har ikke lavet noget som kunne gå hen og være til skade for mit barn eller påvirke det i en retning, som ville være helt absurd. Men alligevel skal der sidde mennesker som ikke mener, at jeg er en egnet mor og ikke kan fremstå som et godt forbillede for andre mødre.

Jeg blev kontaktet af et forælder forrum som gerne ville have mig til at blogge på deres site indtil at de fandt ud af hvem jeg var bag alt det jeg er nu. Min fortid som model var en hæmmesko som de ikke kunne forene sig med. Det er i mine øjne helt vildt latterligt at min karriere som model åbenbart betyder at jeg ikke er en god mor og derfor ikke kan blogge om de forskellige aspekter af livet som mor. Jeg ved åbenbart ikke fra eller til når det gælder børn. Sikke noget sludder! Jeg er lige så god en mor som alle andre.

Hvad man har lavet i sin fortid af karriere skal da ikke definere hvem jeg er som menneske i fremtiden. Jeg har ikke lavet noget som Helena Christensen ikke også har lavet. Men hun er en god mor, ikke sandt? Hun kan da være langt værre end jeg eller lige så god eller bedre. Det har intet på sig om man har været det ene eller det andet. Hun har vist sin nøgne krop lige så vel som jeg har.

Men jeg har optrådt i nogle af de største magasiner i verden som GQ, Esquire, Vogue, FHM, Playboy og mange flere Men alligevel er jeg bare stemplet pga jeg har været undertøjsmodel. Men hvad er forkellen egentlig? Så bare fordi man er nøgen i et fashion magasin så er det helt ok at være nøgen og så er man bare power mom?

Det er jo helt absurd at tænke sådan for det er nøgenhed uanset hvordan du vender og drejer det. Og jeg har på ingen måde lavet noget som kunne pege på nøgenmodel eller mindre flatterende titler. Men dømmes det skal jeg åbenbart og det vil jeg ikke være en del af. Jeg skal ikke stå til regnskab for hvad jeg har lavet førhen og skal ikke retfærdiggøre for mine handlinger i livet. Man må sgu lige være lidt mere åben og se på hvem er jeg nu og hvem er jeg som mor. Det tror jeg min blog selv fortæller et nogenlunde billede af.

Men vil man se noget som man selv tror på jamen så bliver man snæver synet og fuld af fordomme om andre uden at have nogen form for hold i sine fordomme. Jeg skal nok klare mig fordomme eller ej, for jeg ved at jeg gør et godt stykke arbejde med min datter og så betyder andre mennesker mening om mig intet!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLOTTET KONGEN GLEMTE