KLASSISKE SKO FOR VANSKELIGE FØDDER

AT SÆLGE SIT HUS! HVORDAN?

Det er jo nok noget mange har gået og spekuleret i og hvordan kommer man overhovedet igang? Der er jo så mange grunde til hvorfor man vil eller er nødt til at sælge sit hus. Men ofte er det pga samlivsophør, og så vil man jo gerne ud af det i en hulens fart, men er det så ikke bare mega dyrt og besværligt at få det sat på boligmarkedet? Ikke nødvendigvis nej! Der findes steder som både giver en gratis salgsvurdering og hjælper en godt igang uden at stjæle hele profitten ved et salg.

Skrevet i samarbejde med Broholm

Men det er ikke kun salg du kan få hjælp til her! Der er også mulighed for at finde dit nye hjem da Broholm også har lejeboliger hvis det er sådan en man fremover får brug for. Så det er jo lidt hele pakken man får her, og det er noget jeg selv finder super smart og trygt når jeg nu selv går og roder med tanken om at købe hus igen. Vi har jo boet i lejlighed i nogen tid nu, og drømmen om det hus på landet rumstere stadig meget! Jeg ønsker jo at Sam skal bo og opvokse med naturen i baghaven. Men hvis det så en dag ikke kan løbe rundt, så er det jo rart at Broholm kan hjælpe os med en lejlighed ved evt salg. Tryghed er jo key når man har børn at tænke på!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KLASSISKE SKO FOR VANSKELIGE FØDDER