ET HUS I FLINT

ACCESSORIES I BØRNEHØJDE +10% RABATKODE

Idag var en dag hvor vi lige tog en legedag fordi nu har vi pakket og pakket så vi er klar til at læsse vognen imorgen. Oh yes nu sker det- vi flytter!! Yaay. Det bliver så godt at komme ud nær skøn natur. Men jeg syntes lige at vi skulle tage en sidste legedag i det snart gamle kvarter, så ud skulle vi lige. Sam ville meget gerne ud og vise sit nye tøj fra Babypynt. Det var dog en smule svært for hende at vælge hvilken farve hun ville have på, så det endte med at blive lidt af den ene og lidt af den anden. Det blev også til en snegle jagt efter det vilde regnskyld vi lige fik oveni hatten.

Babypynt hårspænde hvid rose

Sam nyder den bevægelighed hun har i sit tøj – glitter nederdel pink

Sam rockede bare sit tyl look helt op til skyerne. Det sad altså bare lige i skabet og jeg nød at se min pige så glad og begejstret for sine nye glitter nederdele fra BabypyntJeg er sikker på at hun vil stjæle nogle blikke i børnehaven i dette outfit. Yeps hun starter i børnehave på mandag allerede. Det bliver så godt for hende at møde nye venner og lege med.

Rabatkode er Blogger10 som indtastes i rabatkode feltet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET HUS I FLINT