KAN TRUSSER VÆRE SEXET?

MÅ BØRN RØRE VED SIG SELV?

Mange tænker fy skam dig, forkert, beskidt og perverst eller hvad ved jeg når man taler om at rører ved sig selv, men hvad så når det gælder børn? Er det så også forbundet med noget seksuelt og beskidt??

Der er mange tanker om dette emne og hvad er så mest rigtigt og forkert, når det gælder vores børn? Ja, det kommer jo an på øjnene der ser eller gør det nu også det?

Børn tænker jo slet ikke i vores baner og derfor finder de heller ikke den samme sammenhæng med at rører sig selv på de intime dele som noget seksuelt og ophidsende som vi gør. De undersøger og går på opdagelse i deres krop, og det skal de da også have fuldt ud lov til. Det er kun voksne der tildeler denne form for pilleri, som noget seksuelt. Godt nok har børn en seksualitet men den kan IKKE sammenlignes med, en voksen persons seksualitet! Og det må den ved gud grød heller ikke!

Når børn kigger på hinanden dreng og pige, så er det ikke fordi at de tænker samleje og pille pille ved hinanden men de undre sig over hvorfor de er forskellige. Det er da også lidt nyt for en pige at se at den anden har en tissemand og omvendt. 

Voksne skal simpelthen holde op med at være så meget efter alt det, som de straks råber heks over. Det er altså så uskyldigt at være barn men den troskyldighed smadre en forælder hurtigt ved at projicere egne følelser og tanker over på barnet!

Den fejl sker desværre ofte og i mange andre sammenhæng. Giv nu bare børn lov til at være børn og lad dem udforske sig selv, som er en del af menneskets natur! Du gjorde det selv da du var lille, men det husker du bare ikke. Er du kommet forkert ud som voksen eller er du et velfungerende menneske?? Det gør ikke barnet til en sexafhængig nymfoman som voksen. Igen der ligger ingen seksuelle tanker bag når et barn lige roder lidt rundt i understellet, så tag du blot en dyb indåndig og nyd bare at dit barn udvikler sig helt efter planen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN TRUSSER VÆRE SEXET?