MÆND- FÅ LÆKKER HUD MED SIGR

WINE AND DINE-SKØN AFTEN

Så fik jeg langt om længe deltaget i et middagsselskab med BD og mange af jer bloggere, og det var super hyggeligt! Det var så dejligt at komme ud og få lidt luft under vingerne efter 3 år med “fodlænke” a la Samara. Ikke at jeg beklager mig over det men hvor var det rart at komme lidt ud efter kl 19 og snuse lidt til nattelivet igen. Det var en dejlig aften med god mad og godt selskab. Vi startede aftenen på Basso hvor vi fik den lækreste mad og afsluttede aftenen på Bar7.

Jeg fik bla set nogle ansigter som jeg ikke har set i evigheder som bla Signe Mørkeberg Sjøstrøm , Joan Divine og Niklas Roar som gjorde aftenen helt fabelagtig! Tjek dem lige ud da de alle her en spændende blog.

 

 

Joan og jeg

Signe, Heidi og jeg

Efter vi slagtede den 13 retters menu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÆND- FÅ LÆKKER HUD MED SIGR