MELLEMØRESBETÆNDELSE

TYPISK UNGER AT GØRE SÅDAN!

Er man forælder så kender man nok denne her! Man køber noget lækkert til ungen, og de jubler og kan ikke stoppe kæften hurtigt nok med de søde sager. Men en er ikke nok, nææh nej der skal både 2, 3, 4 og 5 til og jeg kunne blive ved. Men de nøjes ikke kun med at skulle have mange, de skal have dem længe før de er færdige med den de allerede har slikket, suttet og savlet på. Samara fik en æske lakridspiber forleden og før jeg fik set mig om havde hun da gnasket på dem alle sammen.  Altså den unge der hun kan vist lidt for mange skarnsstreger efterhånden. Man kan sige at fordelen er at ingen gider smage hendes slik, så hun får det helt og holdent for sig selv. Skøre unge!

Hvad er det med børn og skulle stikke alt i munden før solen går ned? Sam kan få et flip hvis hun ikke må få lov til at komme alt spiseligt og især slik i munden. Hun får selvfølgelig ikke lov, og vi tager os nogle ture når hun så hyler op i vildenssky fordi at nu er mor dum. Hun kommer straks med den sædvanlige replik mor jeg kan ikke lide den, jeg vil have en ny, og lige meget hvor mange gange jeg forklarer at det er nøjagtig det samme hun spiser så siver det enten ikke ind eller vil ikke sive ind. Jeg bliver sgu aldrig helt nede med børns logik eller mangel på samme 😀

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MELLEMØRESBETÆNDELSE