GÅRDEN MED DE MANGLENDE RUDER

TØSE TØJ OG MTB

Ja det er jo ingen hemmelighed at jeg er blevet bidt af en gal cykelist. Nærmere betegnet mountainbike cykling som foregår i skoven! Igår var jeg igen ude og cykle og det blev til nogle gode jumps og berms i Hareskoven. Og som det jo er så kan man jo ikke tage ud på jernhesten uden at være korrekt klædtpå, så jeg tog et smut i Rex cykler i Helsinge og købte mig en rigtig tøsetrøje så jeg nu matcher min bike. Den fik også lige en på nakken med en glitter mavetaske 😀 Det er så der jeg har mit lappegear og mob når jeg er ude på sporet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GÅRDEN MED DE MANGLENDE RUDER