DET LILLE HUS PÅ PRÆRIEN

TØR I EN VÅD VERDEN MED MAGIC MARINE

Aldrig før har det været så populært at tage til vandet, som i disse varme sommerdage og det gælder både for badegæster, vindsurfere og sejlere. Det er også så dejligt at kunne mærke at sommeren atter er kommet til Danmark efter en lang fraværs periode. Vi har selv været en hel del ved havet og nydt at solbade og svømme i det grønne hav.

Jeg ligger tit og beundre de kvinder, som vindsurfer for det ser både hårdt og sejt ud. En ting man dog altid skal huske når man færdes ude på havet i længere tid, er en våddragt for ellers bliver man altså ret kold, og det kan jo være farligt. Det gode ved sådan en våddragt er jo at den holder kroppen varm, selvom der kommer lidt vand indenbors så holder dragten dig altså varm. Det er jo aldrig rart at dyrke vandsport og være helt forfrossen og derfor ikke gide at være ude på havet i længere tid. Glæden stopper jo brat hvis man fryser og bliver kold i kroppen. Den beskytter jo også imod brandmænd hvis man som vandsport udøver ryger i vandet nær sådan en fætter.

Magic Marine Long John

Magic Marine våddragt kvinde

 

Indlægget er sponsoreret af AarhusSeaShop

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET LILLE HUS PÅ PRÆRIEN