PSST 20% RABAT HOS GINA TRICOT

TJEN PENGE PÅ DIN PLUS & BASISBLOG

Det er ikke kun som premium blogger at der er penge, at tjene på at være blogger. Der er også mulighed for at tjene lidt ekstra lommepenge ved, at finde opgaver via firmaer som søger en blogger til at promovere et produkt eller lign. Der er også steder på nettet hvor blogger og firma kan mødes og aftale et samarbejde. Både facebook og andre sites kan hjælpe dig igang med at finde folk, som søger en blogger til at skabe lidt mere awareness omkring et produkt.  Der er især gode muligheder hos Weablog for, at tjene en ekstra skilling til lidt forkælelse til sig selv. Jeg har selv været glad for at benytte Weablog som plusblogger. Det er så smart at der findes steder hvor, man kan få arbejde som blogger hvis man ikke lige er premium blogger, og kan bestemme sin egen løn mere eller mindre. Sådan da.

Det er selvfølgelig også vigtigt at have noget indhold, som tiltrækker læsere så det skal ikke bare være en blog om reklamer. Det gider læserene ikke kun læse om, men om ærlige indlæg der kommer fra hjertet. Så kan man finde ud af at tiltrække læsere er der god grobund for at kunne tjene penge på sin blog. Trofaste læsere er jo = med penge i kassen.

Men man skal lægge noget energi i at få en god blog, som er interessant. Der tager tid at få læsere da de skal lære dig at kende og finde dit indhold værd, at vende tilbage til. Det sker ikke over natten men langsomt. Så der skal ydes en indsats, og postes oftere end når man først har fået sig en god portion læsere.

Nu kan du så begynde at opsøge jobs som blogger, og det kan du jo snildt gøre via Weablog og de sociale medier hvor du også kan dele dine indlæg i grupper for bloggere. Her er der også rig mulighed for, at tiltrække opmærksomhed til din blog. Weablog har den fordel at her postes opgaver, som du så kan godkende at skrive indenfor den deadline som er oplyst ved opgaven. Det er super nemt og du får pengene lige ind på kontoen hver den 1 i mdr. Det kan da ikke blive meget nemmere?! 😀

 

 

 

 

 

4 kommentarer

 • Hej Barbara. Tak for tippet 🙂 Jeg var inde på siden og kan se at man skal oplyse kontonummer for at blive oprettet… det har jeg det lidt svært ved. Hvordan kan det være? Ved du det?
  Vh Gudbjörg // haandkraft

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det skal du fordi der skal kunne udbetales løn 🙂 Ellers så tag fat i Weablog og forhør dem. De er rigtig søde og behjælpelige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil du følge mig blog…
  Jeg trykker følg på din blog nu..
  ps. godt billede i siden af din detter og af dig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej..
  Det var et knald godt indlæg, jeg har selven plus blog, min blog hedder rasmusblogger.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PSST 20% RABAT HOS GINA TRICOT