ET UNIKUM

TISVILDE HEGN FAVORIT SPORET

Hvis du virkelig søger lidt teknik træning og på samme tid lidt udfordring, så er tisvilde hegn nok det spor som jeg syntes er det bedste spor jeg har prøvet til dato. Efter sporlauget har lavet en ny sektion med flere berms, drops og jumps så er det virkelig drømmesporet for en del mountainbikere. Kvinder kan sagtens være med her, og der er også flere og flere som er begyndt at få øjnene op for denne sport. Så savner du lidt mere flow og fis og ballade på sporet, så tag et smut til Tisvilde hegn.

1 kommentar

  • Simone

    Jeg er vild med rude! Der er masser af variation og Også tekniske udfordringer. Jeg cykler på min gamle kona minxy, hun er trofast! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET UNIKUM