DET RØDE HUS

TISCH – BORDET MED SJÆL

Jeg går bare og tæller ned til vi flytter ind i vores nye hjem! Kun 3 dage tilbage! Men jeg vil gerne friske boligen op med nyt inventar. Så jeg har kig på div møbler, som jeg da lige vil dele med jer. Jeg skal bla. have nyt spisebord og sofabord og her har jeg så kigget lidt på dette bord. Det er lækkert og lige til det nordiske hjem. Jeg køre meget antik/retro stilen i mit hjem og helst i massiv træ, da jeg ikke er til spånplade møbler.

Så med et designer sofabord fra applicata skal hjemmet nok ose af god smag og stil. Bordet er lige i min ånd med sit elegante udtryk, og snit i egetræ. Jeg er ret så begejstret for den mørke version som virkelig er så lækker.

 

Tisch oak white

 

Dette bord er klassisk og let i rummet så det ikke råber for meget op, men stadig gør sig bemærket. Så for mig er dette bord perfekt! Jeg mangler kun at beslutte mig om om det skal være den lille model eller den store af designer sofabord fra applicata   Men en ting er sikkert, det vil blive modtaget med åbne arme i vores nye hybel.

 

Reklame for Applicata

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET RØDE HUS