GIVEAWAY - vind en Krea dukkevogn

Succes kommer ikke af sig selv

Det er ikke altid en dans på roser at vælge at være selvstændig! Puha det har jeg virkelig mærket nu. Der er så meget at få styr på fra CVR-nr, CE mærkning, marketing, aftaler med div leverandører, lagerbeholdning osv osv.

10296685_10152034231831761_6946117520368661968_n

Så snart man har styr på det ene så er det lige det praktiske som også lige skal styr på.

Så når jeg sidder og jubler over at en ordre dropper ind, så er der lige alt det sure med det søde som også lige skal ordnes.

Men ikke nok med det, så er der også alt det med at holde trit med bestillinger, producere lamper som jo ikke går for hurtigt når jeg står og laver hver og en med mine bare næver. Her findes der ingen fancy maskiner som kan lave en lampe i et snuptag. Jeg laver selv alt fra bunden. Altså bortset fra lyskilden.

test3-zatler-design-reklame_mac-jpg

 

Der er også en deadline jeg gerne vil overholde på hvornår kunden kan forvente sin vare og det er vigtigt for mig at yde en super god service, så jeg oplever glade og tilfredsekunder som husker min biks for noget positivt. Og måske anbefaler mig til andre.

Jeg holder stort set aldrig fri fordi at jeg som nystartet virksomhed gerne vil gøre det godt og stort med mit hjertebarn, så jeg knokler nonstop for at det her foretagende skal udvikle sig til noget større og bedre.

Jeg forsøger også at finde måder at forbedre mine produkter på så de hele tiden udvikler sig og er nemmere for forbrugeren at håndtere.

img_5686

 

Ikke at der er så meget at håndtere ved en lampe, men man kan altid ændre og forbedre hvor der er mulighed for det. Måske en bedre måde at hænge lampen op, måske en bedre lyskilde etc.

Jeg skal også hele tiden være med på beatet og undersøge markedet for hvad der sælger lige nu. Og jeg skal forny mig selv fra tid til anden, sådan et udvalget i min biks ikke forstener. Med det mener jeg at hvis jeg kun har samme udvalg så udvikler min forretning sig ikke og går mere eller mindre i stå.

Så der er en hulens masse at tage sig af.

 

Skriv en kommentar

 • Jeg kender godt til det! Særligt regnskab og indgivelse til skat var det “tekniske, man bare ikke orker” for mig. Særligt fordi, man bare vil fokusere på at markedsføre, give kundeservice, lave produktet og alt det sjove ved selv at have virksomhed. Du må sige til hvis, du mangler lidt grafik til brug på de sociale medier – så vil jeg gerne hjælpe til, gratis, hvis det kan spare dig lidt tid 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla. Ja det er noget af det mere sure ved at være selvstændig. Det kunne man godt undvære 😀
   Det er super sødt af dig at tilbyde, og det kunne da godt være at jeg kunne det. Jeg sender dig nok lige en mail.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY - vind en Krea dukkevogn