Gode nyheder for os med migræne!

Strand tur og børnesvøming

Nu hvor der virkelig er kommet fuld skrue for sommervarmen i Danmark så er det jo også oplaget at smutte en tur til havet og nyde det!

Vi skal jo udnytte de gode sommerdage som der er så få af i Danmark. Så jeg skyndte mig fluks at få pakket kurven, med badedragt, solcreme og ungen, og så ellers kurs mod stranden.

Samara elskede virkelig at komme til stranden, det var hendes første gang, og hold nu op hvor hun bare var et stort smil hele dagen! Skønt at opleve sit barn så glad. Hun er jo generelt et meget glad og smilende barn, men hvis der noget hun ikke vil eller ikke kan lide så skal hun sørme nok udtrykke det. Bestemt lille dame er hun godt nok!

Vores strandtur til Ystad Sverige

 

Husk dog altid at have en god solcreme for børn med, minimum faktor 30 og helst 50. Deres hud er så fin at den hurtigt bliver skoldet. Skal i bade så vælg en vandfast så det ikke bare ryger af efter 1 min i vandet.

Min plan med stranden var både at få lidt farve men også at Samara skulle gøres bekendt med havet og lære de første trin i at svømme.

Jeg købte et par svømmevinger som jeg anbefaler på det kraftigste når man begynder på børne-svømning.  De små får en tryghed i at der er noget som holder dem oppe hvis du giver slip. Jeg vil ikke anbefale en badering af den simple grund. De kan vende rundt og drukne dit barn!!

Der findes flere tilfælde af dette så hellere et svømmebælte og svømmevinger.

Jeg ved godt at man SKAL holde øjne på dit barn men hvis man tænker at det gør søster eller bror, så kan der altså ske uheld og det gør der! Derfor er det bare ikke en måde jeg vil anbefale at benytte.

 

Der findes brølaber og brølunger

Sam er svømmeklar, Amager strand.

Sam på vej ud på eventyr – Ystad Sverige

Vi fik lige en lille frokost på Fritids baren i Ystad Sverige

 

Jeg fandt dog hurtigt ud af at Sam ikke var helt så vild med badedragten da den ikke giver hende den frie følelse af bevægelighed så hun ville ikke have den på. Derfor blev det  blebadebukser  De små kan bedst lide at være nøgne så hvorfor ikke bare give dem mest mulighed for at være dette når man nu er ved vandet?

Den beskytter jo også imod uheld. De små vil jo gerne tisse i vandet og måske noget mindre tilforladeligt. Vi har ikke søpølser i Danmark, så den går nok ikke lige som søforklaring. 😉

Så der er altså god grund til at benytte blebadebukser når i er ude og svømme, og det gælder jo især i svømmehallen for der er der godt nok ikke mange der ser igennem fingre med en lille bruno der kommer snigende og prikker dig på skuldrene 😀

Vi fik startet stille op i vandkanten og trænet lidt brystsvømning og de basale trin for at kunne holde sig oppe over vandet. Sam tog det i stiv arm og jeg er sikker på at hun bliver så sej til at svømme! Det lover godt!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode nyheder for os med migræne!