Vinderen af en vintage gynge #2 er

Spille konsol for de mindste

Vi har alle de dage hvor vi bare trænger til at smække fødderne op og sætte ungerne til, at underholde sig selv lidt imens vi holder øje med dem i sikker afstand. Men hvad kan man så lige sætte ungerne til når de er i en alder hvor de ikke kan lege udenfor uden at vi er lige en håndsrække væk?

Er der noget de kan lave uden at der ikke sker ulykker??

Jeg fik en super sej gave af min søster, som jeg virkelig priser højt. Den aktivere og underholder den lille når jeg lige trænger til 5 min på den lade side. VTech har skabt en spille konsol, som er for de små og den er jeg meget begejstret for. Her får de små både trænet de små grå og en god portion underholdning af deres yndlings tegnefilms figurere.

Controlleren er meget simpel for dem at benytte og de fanger hurtigt hvordan. Samara er allerede en haj til det!

Det er ikke en ny opfindelse men jeg havde ikke hørt om den før min søster præsenterede mig, for denne lille maskine. Så grafikken er ikke helt op til dato, men det er børn jo alligevel ligeglade med. Her i huset er vi ihvertfald glade for den, og jeg kan få arbejdet, gjort rent eller slappet lidt af alt imens hun hygger sig med Mickey, Nemo og alle de andre.

Der er masser af gode spil hvor de kan gå på eventyr eller lege huske leg og være kreative. Så det er god træning for hjernen, motorikken og reaktionsevnen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af en vintage gynge #2 er