Mor mave og vinkeflæsk

Smukke planter alle kan passe

Sommer, sol og varme er lig med blomster og havearbejde, men det behøver ikke være nogen uoverskuelig opgave. Der findes mange blomster som ikke kræver den store pleje, men kan stort set passe sig selv. En af disse planter som også er utroligt smukke  er Rhododendron og Magnolia. Disse planter har nok de smukkeste blomster jeg har set og så kræver de kun en lille smule pleje, så alle kan have disse i haven grønne fingre eller ej.

Men hvis haven ikke tillader store planter så er der også mindre planter med smukt udseende som heller ikke er så krævende. Bla er Rosmarinlyng, Kantlyng, Kalmia, Druelyng, Blålyng.

Rosmarin Lyng

Rhododenron

Magnolia

Stjerne Magnolia

Hortensia

Hortensia

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Haveglad.dk

Det eneste de her skønheder egentlig forlanger for at trives er en sur bund og det klares så let med en god gang Spagnum

Hortensia kræver dog at man vander den ofte og ikke står i direkte sollys da den ellers tørrer hurtigt ud. Men jeg tog dem med fordi at de stort set blomstre hele sæsonen ud, i modsætning til Magnolia og Rhododendron, som kun blomstre i forsommeren.

For at holde disse planter skal du blot lægge en god gang spagnum i bunden og vande godt til inden du kommer din blomst/plante ned i jorden.  Bare husk at køb den rette spagnum til din plantes behov. Der findes Rhododendron spagnum som også fungere ganske fint til Magnolia.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor mave og vinkeflæsk