DEN SKRÆLLEDE GÅRD

SLUT MED DEN ANGST & DEPRESSION!

Vi er mange som har været igennem nogle udfordringer igennem vores liv, og det vil altid præge os i enten en positiv eller negativ retning. Det vil så udspille sig i enten en depression eller værst angst, som er svært at ryste af sig igen. Derfor er det godt at søge noget professionelt hjælp når man kan mærke at man pludselig ikke er sig selv, og verden begynder at ramle.

Skrevet i samarbejde med re-view

Vi har en tendens til at fokusere mest på det negative i livet end alt det positive som rent faktisk sker omkring os, for vi har så meget godt som vi bare ikke ser! Det handler ikke om at eje det bedste, være den smarte og seje som alle ser op til som en anden jetsetter. Det handler om at være tilfreds med det man har og at man rent faktisk lever!! Livet er en gave og det kan ende så brat, men hvorfor dog gå og gruble over det, og alt andet sort? Metakognitiv terapi er en behandlingsmetode som fokusere på at lade dig få kontrollen over dine tanker, så du ikke bare lader dem løbe derudad som en anden galophest!

Hvis man først får styr på det tankemylder som ofte fører til angst eller depression, så er man også i stand til at standse processen og dreje tankerne hen på noget rart, godt og positivt. For vi har alle både gode minder og ting i livet som gør os glade. Det hele handler om at være tryg og glad, og lade alle de negative tanker blive i æsken af skidt og bras! Giv dig selv en bedre chance for at blive fri for disse tanker og genvind kontrollen over dig selv. Det skylder du dig selv! Jeg taler af erfaring da jeg selv har været der hvor jeg synes livet ikke gav mening, og det nok var nemmere at ende mit liv end at leve det! DET ER NOGET SLUDDER! LEV FOR HULAN LEV!!!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN SKRÆLLEDE GÅRD