NY NÆSE

SKÅN RYGGEN MED EASY RIDER

Når man som mor har en pode som er i den alder hvor de vejer for meget men bare vil bæres. Ja så er det altså ret hårdt at være mor og især at være ryg. Jeg slæber ofte Sam op og ned af trapper og det kan jo mærkes på ryggen! Jeg har ofte ønsket at der var en elevator indbygget i enhver bygning lige så snart jeg så trapperne fra helvede. Sam vejer nu 14 kg og at slæbe den sæk kartofler op og ned og op og ned om og om igen. Det slider på min krop. Især når jeg også har bæreposer med. Det fandt jeg så heldigvis en løsning på med denne smarte bæresele Easy Rider som skåner ryggen og giver en god komfort når man løfter barnet.

Her får jeg den støtte i lænd og ryg som skåner mig fra at have ondt. Jeg får ofte løftet forkert og så sætter der sig noget i klemme og det gør virkelig ondt! Så denne sele er virkelig en gave sendt fra himlen. Nogle tænker nok at det er da bøvlet at have den med, men nej den er nem lige at putte i tasken så det er ingen stopper for at have den med. Og en rygskade er INGEN spøg og kan invalidere dig så du er uegnet til arbejdsmarkedet og hvem ønsker det? Sele sørger for at fordele barnet vægt og holde din ryg rank. Så jeg anbefaler varmt Easy Rider!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY NÆSE