EN SVUNDEN TID

SIGHTSEEING I KØBENHAVN

Hvem siger at man er nødt til at tage langt væk for, at kunne opleve noget spændende? Kan man overhovedet finde noget i sin egen by, som man ikke allerede har oplevet? Jeg tror ofte at vi overser de spændende serværdigheder som vores eget nabolag har at byde på. Så jeg besluttede mig for at jeg ville tage ud i København, og se hvad denne by egentlig gemmer på.

Det blev til en hyggelig og smuk tur på Kastellet, som gemmer sig inde bag en smuk natur med voldgrav og træer. Vi gik en tur rundt om, på højen der omkranser selvekastellet. Her står både kanoner udstillet og udsigten er formidabel. Lige udenfor porten ligger der både en kirke- St Albans kirke og et springvand-Gefionspringvandet som begge er utroligt smukke og unikke. Der var også små boder med forfriskninger som gav oplevelsen en snert af at være sydpå. Sam nød det og hyggede sig meget med at kigge og pille lidt ved kanonerne. En skøn dag alt i alt!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SVUNDEN TID