GØR OPBEVARING TIL EN LEG

SCOR HJEMME I HAVEN

653784_1Største delen af alle drenge er jo vilde med sport og en slat piger lige så, men hvad gør man så hvis man bor langt fra en fodbold klub eller ikke  lige har muligheden for at bringe og hente barn fra fritidsinteresse i en periode??

Der findes faktisk løsninger som måske ikke lige kommer med en træner, men hvis farmand eller mor vil lege med så kan der godt komme en masse gode hyggestunder og aktivitet, som familie ud af det.

Børn vil også nyde at i laver noget sammen. Det er ofte noget mange af os glemmer i en travl hverdag. Det er jo desværre sådan i mange hjem at vi drøner rundt hele dagen og henter børn og så er det hjem til gryderne og så i seng.

Med disse smarte fodboldmål til haven kan i få en masse timer til at gå med ren hygge. De kommer i et væld af størrelser og udgaver lige fra almindelige mål til mål med target dug og rebounder 2 in 1.

 

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Enjoysport.dk

Så vil du gerne gøre lidt for din lille sports trold så er det klart noget jeg vil anbefale som en god løsning for aktivitet som er både underholdende og sundt.  Her er fodboldmål til haven et hit 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GØR OPBEVARING TIL EN LEG