FÅ EN LÆKKER VINTERTAN UDEN SOL

SÅ KOM JEG IGANG MED TRÆNINGEN IGEN

Det har jo været lidt kaotisk her på mit gadehjørne af livet. Men jeg har fået lidt gode nyheder omkring min far og mor, så jeg føler at jeg har lidt overskud til at få trænet lidt, så jeg kan blive klar til de kommende mtb løb. Jeg fik taget små 7km idag. Det er ikke meget men min kroniske sygdom slog mig fuldstændig ud sidst, så jeg var ved at kollapse i skoven i sidste uge. Det er jo med at sætte sig nogle mål og stræbe efter dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ EN LÆKKER VINTERTAN UDEN SOL