MIT BARN OG AT FÅ DÅRLIG SAMVITTIGHED

SÅ ER DER BOOKET TID TIL OPERATION NÆSE

Jeg skrev tidligere på ugen om at jeg gerne vil have lavet min næse og nu er tiden så booket til det. Jeg er både angst og spændt på en og samme tid. Hvad nu hvis det bliver en katastrofe af en næse? Men det kan jo ske uanset hvad man foretager sig af kosmetisk operationer, og det kan vel ikke blive værre end det er kan det? Jeg løber den risiko og så stole på den læge jeg har valgt. Han er meget dygtig og derfor tør jeg også lægge min næse i hans hænder.

Jeg er bare træt af den næse jeg er blevet skænket fra naturens hånd, så nu vil jeg altså ændre på det. Jeg har gået og overvejet det i årvis men ikke turde. Men mine sidste år skal ikke gå med at være led og ked af den klump. Så september bliver et nyt næsekapitel for mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT BARN OG AT FÅ DÅRLIG SAMVITTIGHED