Som to dråber vand!

Rock din stil med Style

God stil, ja hvad er nu egentlig god stil? Der er så meget gejl derude så man nærmest drukner i mode og mekka. Men koster det så ikke bare en halv bondegård?

Hvis man ikke er en af de der mærkedyr så er der altså rig mulighed for at få fat i noget super lækkert der er til at betale for os almindelige dødelige.

Jeg er ikke den store shopper men når jeg skal have nyt skal det også være noget som jeg kan lide og ved at jeg kommer til at benytte.

Min gamle taske var ved at være noget mølædt så der trængte jeg godt nok til en ny og det samme gjaldt for mine smykker. Jeg køber ikke guld og sølv da jeg sjældent benytter smykker. Så de få jeg har i de mere ædle jern er noget jeg har fået i gave.

Men når jeg skal møde op på rødløber eller lign så pynter jeg da mig selv med smykker. Så der er altid plads til lidt pynt.

Jeg har lige gjort mig to lækre stykker accessories rigere hos www.stylecopenhagen.com

Bla denne über lækre Lexi taske 

God plads til både nøgler, mobilen, kreditkortet og make-up

Lækkert ydre som bare oser af god stil

 

Og denne smukke halskæde med dobbelt vedhæng ved navn Cleopatra Halskæde . Det ligger sig smukt ind til din hud og flugter smukt med kravebenet for på den måde at fremhæve dem. Jeg elsker kvinders kraveben fordi de bare er så feminine.

Nu kan jeg igen rocke mit outfit med lækkert accessories. Vil du også rocke dit så lur lige www.stylecopenhagen.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Som to dråber vand!