GØR DET SELV KLINKER-PEP DIT KØKKEN OP

ROCK DIN ROCK CHICK

Vi har jo alle en rock chick gemt inde i os, og som nogle gange bare skal komme til udtryk. Jeg gør det på mange måder men denne gang var det altså fusserne som stod for skud. Jeg er ikke den som shopper sko så ofte, men når jeg gør skal det også være det helt rigtige, så da jeg så disse boots stå og kalde på mig var jeg nødt til at prøve dem. De sad helt perfekt og nu er de mine!!!

Jeg synes ofte at det er svært at finde sko som har lidt mere kant og udtryk, så da jeg fik øje på disse sko var der ingen tvivl om at jeg fandt dem interessante med det samme. De er fra Buch Copenhagen og er af mærket Stephan og så koster de kun 350 kr. Det er da en pris man kan være med til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GØR DET SELV KLINKER-PEP DIT KØKKEN OP