MILF OG ARMANI

PIMPER MY RIDE

Hvorfor betale andre for noget man kan gøre selv? For som de kloge siger så er selvgjort velgjort! Jeg har både kig efter en ny MTB, men imens jeg beslutter mig har jeg valgt at gøre lidt ved den gamle ged. Den får lige en makeover. Så har jeg da et lille projekt at lege med. Så jeg har valgt at skifte de fleste komponenter ud med hvide istedet for sorte. Der kommer ny og opgraderet forgaffel på fra Rock Shox, frempind og styr fra New Ultimate,, nye flats pedaler og en masse andet gejl. Jeg glæder mig meget til at rode med MTB og især når jeg begynder på mit nye projekt at samle min helt egen MTB, lige så snart jeg har fundet det rette carbon stel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MILF OG ARMANI