DØR MIN MOR PGA LÆGEFEJL!?

PIFT BOLIGEN OP MED 30%RABAT

Så er der igen en god grund til at rende en gummiged igennem stuen og rydde op i de gamle møbler og smække nogle nye ind. Der er ingen grund til at sidde i den gamle sofa der hele tiden gnaver dig i røven med den udsprugne fjeder. Nope, ikke flere grunde til at dække lænestolen til med et tæppe fordi der er så mange dip og sovsepletter at den mindre mere om en selvdød leopard end en stol. Hos Ellos har de mange fine møbler og det er lige nu du kan få 30% rabat på det hele.

Jeg har selv pejsen og jeg elsker den! Det er virkelig så hyggeligt med sådan en i hjemmet når man nu ikke kan have den ægte vare. Jeg har ofte min tændt når jeg rigtig skal hygge med benene op i sofaen og en god film i TV. I love it!! Tjek den ud på Ellos!

2 kommentarer

  • Sikke nogle fede ting! Loftlampen, skærmvæggen og lænestolen er super fine 🙂 Tak for inspiration!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Sophie. Glad for at du kan lide mine forslag. Jeg synes selv de er såå fine og lige noget der passer i mit hjem. Jeg skal ihvertfald selv eje den væg og lænestol! <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DØR MIN MOR PGA LÆGEFEJL!?