NORDISKE DESIGNS MED KAPOW!!

Hjemmet – det sted vi alle  kalder hjem med stort H! Her er det vi finder vores base og hvor kærlighed og minderne gror! Vi fejre vores traditioner, fødselsdage og højtider her, og derfor er det også her vi skal føle os mest hjemme i hele verden. Men det kræver jo mere end bare at fylde hjemmet med minder for, at føle os hjemme. Vi har behov for noget mere til at fylde rummene med, og her har jeg netop fået opsnuset at et nyt firma har startet en noget så lækker webshop op. Netop MyDomus er stedet hvor du kan finde noget af det mest attraktive boligtilbehør, og interiør på markedet.

Skrevet i samarbejde med MyDomus

 

Hvis du både er til råstoffer mixet ind i et lækkert design til hjemmet, så er det helt klart her du skal klikke hen for de har et væld af smukke produkter, som både udstråler klasse og miljøvenligt designs. Det er jo en ret vigtig ting i vor tider, hvor naturen lider under vores evige forbrug af skadelige stoffer! Så tænk lige over det næste gang du handler 😉 Men hos MyDomus får du rent faktisk slået to fluer med et smæk når det gælder om at være miljøbevidst og pynte hjemmet op.

Jeg vil lige minde jer om at shoppen er nyoprettet, og derfor kan der være produkter som endnu ikke er lagt online, men tøv ikke for der vil helt sikkert komme meget mere af de fine ting til hjemmet løbende 😉 Jeg er ihvertfald en af dem, som vil holde øje med denne webshop og deres Nordiske designs som jo passer som fod i hose ind i de danske hjem til, at skabe rammen omkring det sted, som er vores aller helligeste i vores liv. Jeg elsker at mit eget hjem oser af Nordisk design, og at det er her min datter skal vokse op, og skabe alle de minder vi kan sammen gennem årene indtil den dag, hun jo flyver fra reden. (må det aldrig ske) Det er nok enhver forældres tanke, men de skal jo selv skabe et liv og et hjem et sted en dag.

Jeg vil skabe de tryggeste og behageliste rammer omkring hende, og det gør vi alle ved at have et hjem som bare er i balance. Og hvilken bedre måde end at have indrettet som du selv bestemmer og med designs som er stilrene og rolige, som ikke skriger til himlen! Man kan jo sagtens opfange en masse indtryk når man er ude og omkring, men hjemme skal der være plads til at synke dagens mange indtryk, og rense tankerne igen til en ny dag oprinder. Det synes jeg virkelig at denne webshop klarer at leve op til med sine varer og så til en overkommelig pris sådan at vi alle kan lege med og få et drømmehjem uden at plukke håret af en skaldet. Det er value for money og det er jo noget vi alle kan tage og føle på ikke sandt?! 😀 Så mit råd til dig som føler at hjemmet hænger lidt med mulen og ikke giver dig den ro og atmosfære som du så længe har søgt, tag et smut ind på webshoppen og lad din inspirere til dit nye Zen hjem!

Link til produkter i dette indlæg.

Hübsch cement ur med læder rem

Ansigts vase/potte

Eiri vase

Hübsch Lampe i glas og beton

Good Things Take Time plakat

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLUEN PÅ VÆGGEN!