RÆKKEHUSENE

MIT BARNS FREMTID?

De vokser så hurtigt at det slet ikke er til at følge med. Før man får set sig om er de skoleklar og igen videre til at vælge sig den fremtid de nu har sat sig for. Men har vi forældre noget at skulle have sagt i den sag? Nej det har vi faktisk ikke for det er helt og holdent deres liv og deres valg. Vi kan rådgive men heller ikke mere, for det er ikke vores liv at leve. Men at vejlede dem er der intet i vejen for, og kan jo også hjælpe dem med at finde den retning de vil gå på livets vej. En efterskole kunne måske være en sjov og anderledes vej. Hvis man har en interesse som de fører på denne efterskole er det måske en oplevelse værd. En stor E-sport erfterskole ville sikkert være meget sjovt for dem som har en interesse indenfor det område.

Flere og flere er jo begyndt at vise interesse for gaming som levevej. Der er mange som tjener gode penge på denne måde. Det er sikkert også meget sjovt at prøve noget nyt som ikke rigtig er set før. At der er opstået en linie med gamer efterskole eller Esport efterskole som det også kaldes er jeg sikker på at mange børn vil få en masse gavn ud af og finde både underholdende og lærerigt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RÆKKEHUSENE