MOMMYFIT

MIT BARN OG AT FÅ DÅRLIG SAMVITTIGHED

Jeg valgte at hente Sam tidligt fra børnehave og tage hende med mig en tur ind til København. Jeg fik altså lidt dårlig samvittighed over at jeg bare tog ind til byen uden hende. Så jeg vendte simpelthen om og hentede hende. Så tog vi ind til byen og jeg fik kigget på det jeg skulle og så tog vi i Ørstedsparken og fik en is og legede lidt på legepladsen.

Jeg tror nogle gange at vi glemmer at vi egentlig har lidt mere tid til vores børn end vi tror. Nogle gange er det godt lige at stoppe op og tænke over om vi ikke lader kvalitets tid gå til spilde fordi at vi lige finder der mere belejligt at gøre visse ting alene. Men så er der bare nogle gode minutter som går til spilde på ingenting, og her kunne vi hygge lidt med barnet i en ellers travl hverdag.

Jeg ved at Sam nød at vi fik lidt ekstra kvalitets tid sammen og det gør alle børn jo. Vi må ikke få for travlt til vores børn.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOMMYFIT