Folket vil have os!

Må jeg nu ikke kysse mit barn???

Jeg læste lige en artikel omkring det at vi kysser vores børn på munden. Det er der åbenbart 1 ud 6 danskere der ikke syntes er okay, og at det bør vi stoppe med omgående! Hvorfor dog det tænker jeg?

Jeg er selv vokset op med at man gav kys på munden, og det gør vi så vidt stadig i vores familie. Så længe der ikke ligger noget seksuelt bagved, så kan man sgi da kysse sine forældre til den dag ens læber falder af.

Min datter ser det ikke som noget seksuelt, men en måde at udtrykke kærlighed på. Hvilket en børnepsykolog også påpeger er barnets måde at udvise hengivenhed og kærlighed på, da de jo ikke er så gode til at udtrykke sig endnu i den alder.

Det er noget hysteri at vi lærer dem noget seksuelt ved at kysse på munden, det er kun voksne med en meget sexfixeret tankegang der kan dreje den derover. For børn er slet ikke seksuelt bevidste på den måde som voksne er. Så må jeg lige være fri for at blive dømt som en pædofil fordi jeg kysser min datter på munden.

Jeg er jo som sagt selv vokset op med kys på munden, og jeg har godt nok aldrig tænkt uhhh nu er vi nogle frække banditter sådan at snave. Det er bare et kærligt møs mellem mor og datter.

Vi er alle forskelllige og lige så vel som nogle syntes det er noget underligt noget at kysse sine børn på munden, så er der lige så mange som syntes det er skønt at kramme og møsse deres børn til de har helt ondt i lemmerne. Det skal vi have lov til, og det ændre intet, at der bliver skrevet stolpe op og ned omkring hvor forarget visse i samfundet er over dette.

Jeg kysser min datter hver gang jeg siger farvel til hende i vuggestuen, og vil er bedøvende ligeglad med om en pædagog ikke finder det passende. Det er hendes sag og ikke min. Jeg stopper ikke uanset hvad folket ønsker skal være normen i dette tilfælde.

 

Kærlighed, kærlighed, kærlighed og atter kærlighed til min datter, vil altid bestå og det gælder ikke kun for kram og kærlige ord, men også kys i stride strømme.

B

Skriv en kommentar

 • Jeg synes ikke at der er noget i vejen med at kysse sit barn. Mine forældre har altid kysset på mig og jeg giver da også mine niecer et møs på munden, hvis de selv lægger op til det. Der er intet i vejen med at vise kærlighed og jeg synes at det er uhyggeligt, at der er så mange, som anser det som forkert…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej slet ikke, det er bare nogle mennesker i samfundet der tydeligvis ikke finder det passende at man kysser på sine børn. Jeg forstår ikke hvorfor der skal gøres et stort nummer ud af det. De gør det på deres måde så lad os andre gøre det på vores. Der er ingen grund til at skabe kæmpe debat omkring det at udvise kærlighed og omsorg på hver sin måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår heller ikke den holdning. Mine kys er jo helt anderledes når jeg kysser min mand end når jeg kysser mit barn. Og selvfølgelig skal børn kysses. Jeg kan da slet ikke lade vær med at kysse min datter!
  Jeg forstår så heller ikke at der kan være en debat omkring amning i det offentlige rum?
  For mig er disse ting bare naturlige.
  Og hvad bliver så det næste? At man ikke må vaske sit barn, fordi man rører ved nogle mere private områder… altså stop nu. Man skal ikke være så berørings forskrækket. Lad vær med at læg så meget seksuelt i det, men se det istedet som noget ganske naturligt… som man jo har gjort i rigtig mange år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige præcis! Men det har folk åbenbart glemt i farten. Alle er blevet så nøgenforskrækket, og alt skal der censur på. Man kan ikke gøre meget idag uden at der bliver råbt vagt i gevær!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg bliver så harm, hver gang denne debat er oppe. Og ligesom dig kan jeg slet ikke se noget forkert i at kysse sine børn på munden. Børn SKAL da have 1000vis af kys og kram of kærlig omsorg.
  Det var ligesom da ham komikeren lagde et billede op, hvor ham var i karbad med sin lille datter. Kan slet ikke se noget forkert i det.

  Det må være de (heldigvis få) mennesker, der ser noget seksuelt i det, der er bindegale. Og øv, hvor må deres børn gå glip af meget kærlighed 🙁

  Kys din datter alt det du vil. Jeg vil i hvert fald gøre det samme, når jeg engang bliver mor ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meget enig. Jeg forstår slet ikke at det overhovedet kan havne i pressen! Det er da noget så naturligt. Ja, det er synd og skam at det skal deles sådan op at enten er man pædofile eller forkert i hovedet fordi man vælger at kysse sit barn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er jo noget helt galt hvis man kan synes det er forkert at kysse ens børn på munden, det er igen en uskyldig ting der bliver gjort ‘forkert’ på baggrund af nogle voksne menneskers tankegang, hverken mor eller barn ligger noget som helst (andet end kærlighed) i det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej lige præcis. Det er ret utroligt som alle skal have en mening om alting man foretager sig her i landet. Man kan som forælder ikke tillade sig ret meget før man rammer et ømt punkt hos nogle i samfundet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Folket vil have os!