HOLMEGAARD EFTERÅRS LÆKKERIER

LUFTIG BLUSE TIL 149KR

Her er igen et af mine fund af en lækker bluse til små penge. Jeg går jo ofte på jagt på nogle lidt andre jagtmarker end så mange andre. Jeg nyder at finde fint tøj til små penge, så pengepungen ikke lider last og jeg samtidig føler at jeg får en del mere for pengene end at smide 5-600 kr på en bluse når jeg kan få 4-5 stk for samme pris.

Igen er det VRS der står bag blusen jeg viser frem, men de laver altså også noget rigtig fint tøj! Jeg er ret vild med meget af deres tøj, så jeg runder ofte turen forbi den lokale Føtex for lige at se om der skulle være noget lækkert til mig. Jeg synes man skal huske på at det ikke er tøjet der skaber personen men personen der skaber tøjet 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLMEGAARD EFTERÅRS LÆKKERIER