BØRN SIGER JUHUU FOR JOHA!

LÆGEHJÆLP 24/7 VED ET KLIK

Vi har alle prøvet det, og vi har alle bandet og svovlet over det! At være syg udenfor lægens åbningstid om det så gælder konsultation eller telefonopkald, så er det møg hamrende irriterende at stå der og kun have mulighed for, at vente til dagen efter eller nappe lægevagten. Men hvis man ikke har en akut situation er skadestuen ikke en mulighed, og lægevagten kan tage lang tid om at besvare opkald pga kø. Så er det jo ret fedt, at der er kommet et nyt alternativ som hedder Hejdoktor.dk. Her kan du få kontakt med en læge 24/7 døgnet rundt. Når man har et barn, så er det ret væsentligt at der er nogen man kan hive fat i når, man er i tvivl om hvor vidt der kræves akut hjælp eller man kan klare den ved hjælp fra Hejdoktor og egen læge.

Det giver en vis tryghed når man har små børn, som ikke altid kan forklare hvor det gør ondt og hvad der er galt. Man panikker hurtigt som forælder til småbørn. Der hviler altid en frygt når man har børn, for man skal jo beskytte og passe på dem. Det som er et kæmpe plus er, at her sidder der rent faktisk en læge i den anden ende og ikke som det nogle gange er på 1813 hvor det er en sygeplejerske. De er gode nok men de har ikke den samme kendskab til sygedomme og deres symptomer, som en læge har. Det giver altså bare mig en tryghed som lidt mangler ved lægevagten.

Hejdoktor kan du også få fat i en tandlæge og sygeplejerske hvis dette er nødvendigt. Det er ski da smart! Og så kan du både finde dem på deres hjemmeside og via app til smartphone

Det er ikke en side som forsøger at konkurrere med hverken lægevagten eller egen læge, men en mulighed for dem som ikke kan eller vil benytte lægevagten. Måske har man ikke mulighed for at forlade hjemmet og derfor gerne vil benytte Hejdoktor eller bare vil slippe for telefonkø. Uanset hvad så er det en super god løsning for os med børn. Jeg er selv alenemor og derfor har jeg også lidt svært ved lige at smutte fra hus og hjem. Jeg har selv benyttet dem da jeg manglede en recept, og var utroligt dårlig en aften! Det var rart at der var nogen som kunne hjælpe mig hurtigt. Så der er god grund til at have den ved hånden når det skal gå tjept. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BØRN SIGER JUHUU FOR JOHA!