BILSAMLER GÅRDEN

LAD ROLIBA VISE DIG VEJ

Danmark er jo kendt for sine grå dage og ofte tidligt mørke nætter, så der er jo god grund til at lade ens vej lyse op. Hvem gider skvatte i ungens legetøj eller hundens hømhøm på vej mod hoveddøren? Det er sgi ikke den fedeste entré at gøre sig i eget hjem. For før man får set sig om er der fartstriber på de fine tæpper og en hørm af den anden verden.

Det er altid en god ide at investere i en udendørs sensorlampe så man ikke skal til at finde en kontakt eller lommelygte før man kan finde vej hjem uden brækkede lemmer. De kommer i mange udgaver og der er helt sikkert også en der passer til dit behov. Jeg har selv udendørs sensor lampe på min terrasse så jeg kan se noget om aftenen. Jeg har en forholdsvis stor terrasse, så der er lidt behov for noget lys.

 

Men det er ikke kun for at finde vej at det er en fordel at have en sensorlampe, den er også god til at holde ubudne gæster på afstand da de ikke ikke bryder sig om oplyste områder hvor de er nemme at spotte. Og så er det også gode til at gøre os trygge ved at vise os om der er nogen som lusker rundt omkring boligen. Jeg havde også udendørs sensor lampe i min have og ved min hovedør i min tidligere bolig. Det gav mig tryghed at de lyste hvis der kom nogen. Så for mig var det ikke blot for at oplyse min vej, men give mig en smule tryghed i at kunne se om der var nogen som ikke skulle være der. JA, og så lyse op når jeg ikke var hjemme så der ikke bare var bælgragende mørkt. Følelsen er måske en smule falsk tryghed men den hjælper nu altså med at give en smule ro i sindet når man er udenbys og hjemmet står tomt hen. De er værdifulde for mit vedkommende 🙂

 

Indlægget er skrevet i samarbejde med Roliba

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BILSAMLER GÅRDEN