SCOR HJEMME I HAVEN

KAN TRUSSER VÆRE SEXET?

Det har jo længe været de helt små G-string trusser som har været top prioritet når vi skal gøre os sexet og ud i nattelivet. Når kjolen sad stramt så var det jo et must at der ikke var en trusse kant at syne. Men findes der egentligt et alternativ som både kan være sexet og på samme tid ikke synes under yndling kjolen??

Jeg er personligt ikke så hot på G-string trussen længere. Om det er fordi jeg er blevet ældre eller bare ikke finder den behaglig er jeg ikke helt sikker på, men en ting jeg er sikker på det er at efter min rumpe har mistet lidt af din spændstighed og derfor slasker lidt vil jeg hellere gemme den lidt væk. For ikke at snakke om cellulite! Det skal bare gemmes væk! Basta. Og det skal også være behageligt for mig at bære dem, det er der jeg er idag. Comfy comes first!

Jeg er dog ikke sådan at jeg skammer mig over min krop slet ikke. Det er jo noget der følger med at blive ældre. Medmindre man træner som en gal, og det gør jeg ikke. For doven ? Oh yes 😉

Men jeg fandt faktisk nogle Underbukser i form af trusser/hipster’s som virkelig sidder så smukt og feminint på kroppen og så er de så tynd at de ikke synes under kjolen.

 Indlægget er skrevet i samarbejde med intimo.dk

De fleste mænd finder rent faktisk trussen og hipster mere sexet end en string imellem balderne. Der er mere classic sensualitet over en trusse end en snor. Her mener jeg ikke en stor bomulds mormor trusse men en elegant trusse med lækre snit. Blonder er noget jeg selv syntes er über sexet på lingeri.

Så vil du også rocke et par lækre underbukser ala trusser og gemme lidt at tyngdekræftes værk væk, så er der mange muligheder for det med et par trusser eller hipster’s 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCOR HJEMME I HAVEN