DEN GAMLE INDUSTRIBYGNING

KÆMPE MINI BLOOMINGVILLE UDSALG!

Are you a late bloomer?? Så er det vist på tide at tage et lille kig på hvad Bloomingville egentlig er for noget, for her er der kræset om detaljer og især børneværelset kan få en upgrade på cuteness fronten.

Skrevet i samarbejde med Sanzliving

Det er virkelig ikke svært at blive små forelsket i deres brand for de har virkelig sans for god smag! Deres priser er også i den overkommelige ende, og lige nu hvor der er helt op til 55% rabat er det ikke svært at få fyldt hjemmet op med deres fine produkter. Sanzliving har et kææææmpe kolonormt udvalg af Bloomingville og her er nogle af de favoritter til børneværelset, som jeg synes fortjener at blive highlightet. Men der er både ting til hele hjemmet fra både møbler, accessories, lamper og så selvfølgelig kids. Interiør fra Bloomingville er jo kendt for sit stilrene design og selvfølgelig at det er Dansk! Danish dynamite når det er aller bedst og hvem vil ikke gerne have noget fra de røde og hvide?? Så vil du støtte en dansk virksomhed så har du her muligheden. Jeg er selv stor tilhænger af at støtte det lokale 😀

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN GAMLE INDUSTRIBYGNING