9 TASKER DU MÅ EJE!

JOHNNY DEPP VAR FOR VILD

Som de fleste af jer ved så var The Hollywood Vampires inde og spille i Tivoli, og her er der jo kæmpe navne med.  Her er medlemmerne Alice Cooper, Joe Perry og Johnny Depp. Jeg er selv meget stor fan af Johnny for hans skuespil og alsidighed som netop dette, men selvfølgelig også hans noget så pæne ydre. Men kan han så andet end at se godt ud og spille skuespil? Svaret er et rungende ja! Han er super fed på scenen, og er 100% tilstede for sit publikum. Det er de andre selvfølgelig også og de er et super match, som man bare kan føle er der for hinanden, på scenen. De lever helt op til deres ry som verdens bedste coverband! Der røg både skønne toner ud fra bla. numre af  Rolling Stones, David Bowie og The Doors.

Depp gav mange smil og vinkede til sit publikum alt imens han tæskede løs på sin guitar! Jeg var solgt på stedet. Det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg skal se disse drenge spille på en scene. Har allerede planer om at se dem i Montreux Schweiz d. 3 juli.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 TASKER DU MÅ EJE!