FORKLÆDT SOM VOKSEN

JEG SKILTER MED DET

Som selvstændig erhvervsdrivende er det ret så vigtigt at have styr på det med god skiltning. Og det er altså key når kunder skal finde dig eller din virksomhed, så derfor har jeg investeret i nogle gode skilte til både butikken og jeg som Founder & CEO. Det er jo altid rart for kunden at vide hvem det er de handler med og hvem der står bag.

Der er mange måder at gøre dette på som både er lækre skilte med firmaets navn og smukke dørskilte til vejviser. Jeg har både gjort det første, andet og det tredje. Så vi startede med at få et smukt skilt med firmaets navn i lys. Hos wayfinding finder du lige det du har brug for af skiltning i alle afskygninger.

Nu kan jeg virklig snart prale af de mest fabelagtige skilte til den nye butik som åbner snart! Det ser altså bare lidt bedre ud at have opsat nogle lækre skilte til firmaet end blot noget papir. Det giver et langt bedre helheds indtryk når man kan se at der er lagt lidt mere energi i at få det til at se godt ud og lige give den det ekstra. Kunderne vil huske din virksomhed for det flotte førstehånds indtryk. wayfinding hjælper dig med det!

Indlægget er skrevet i samarbejde med Wayfinding

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORKLÆDT SOM VOKSEN