GLIMMER SKJORTE TIL 149

JEG HAR SAT MIG SELV FRI

Det har jo ikke været nogen hemmelighed at jeg har haft slemme hjertesorger over en mand, som jeg troede at jeg skulle spendere resten af min tid med. Men han ville noget andet åbenbart. Det kom som noget af et chock, men mest også måden han tacklede det hele på. Men nu har jeg valgt at give slip og har derved sat mig selv fri. Nu må nok være nok! Jeg har fundet mig i alt for meget, og det gør man jo når man er forelsket og elsker nogen. Men at smide al sin selvrespekt og bare krybe efter dem er jo ikke værdigt når man ikke får en pind igen. Nu må jeg erkende at jeg er altså bedre end som så og skal have en som værdsætter mig!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMMER SKJORTE TIL 149