HUSET MED HUL I

JEG HAR FÅET MIN KROP TILBAGE

Nu har jeg langt om længe tabt mig de kg jeg egentlig gerne vil, og det føles rart at være i mål. Men nu har jeg så lige valgt at jeg vil ned på 54 kg! Det var den vægt jeg havde før jeg fik min datter. Det er 1,5 kg mere end hvor jeg er nu. Men jeg er meget glad for at jeg har tabt mig 5 kg siden april. Det har taget tid fordi at jeg ikke tog det alvorligt før fornyligt. Jeg begyndte at dyrke motion og nu løber jeg hver anden dag og ellers udøver anden fitness. Det har givet mig en hel ny energi, og det renser ud i mit sind! Det har jeg især brug for lige nu ovenpå den omgang jeg har gennemgået. Det indlæg som omhandler hvorfor jeg har en stor sorg vil i få meget snart.

Men jeg vil nu forsøge at blive klar til et halv maraton.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSET MED HUL I