Når navnet får en historie - sød børnebog

Jeg har adopteret en lille ….

Så er der igen kommet familie forøgelse og igen er det en pige:) Så huset oser af østrogen nu hvor vi er blevet 4 i familien! 20258488_10154783706103587_8505665162825321579_n

 

Da jeg så hende vidste jeg bare at hun var perfekt, og at hun bare ville passe perfekt ind i familien.

Så efter en kort overvejelse drønede vi afsted mod Randers og hentede en sød lille killing, som vi har døbt Sod, da hun er sodfarvet. Hun er en blanding af Hellig Birma og hul i hæk.

img_6798

Vi er så glade for Sod, hun er den mest tillidfulde og kæle kat vi længe har haft. Samara kan tillade sig alt med hende, men dog ikke for mig. Så der er lige nogle grundregler som jeg forsøger at opretholde på trods af protester fra den lille frøken.

Jeg mener jo kun at det er sundt for børn, at omgåes dyr og hvis muligt have dem omkring sig i hjemmet. Så hos os skal der være liv og glade dage, fyldt med dyr! Man skal dog altid sørge for at tage 100% ansvar for dyrene når man først har anskaffet sig dem, og det gør vi her i familien. img_6856-2

Men jeg elsker at se min datter elske dyr, for de er noget af mest fantastiske og uskyldige på denne jord i modsætning til os! Så når jeg ser sådan et øjeblik som på billedet ovenfor, så bliver jeg varm og tror igen på det gode i en ellers ret så hård verden. Der findes stadig kærlighed i den reneste form når det kommer til børn af alle racer, og arter på kryds og tværs af hinanden. De er ikke blevet forurenet af alt det grimme der kan ramme dem senere i livet.

img_6824

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når navnet får en historie - sød børnebog