BESKYT DIN LAPTOP MED TRUNK

JEG ER SMASK FORELSKET!

Jeg har ikke været så aktiv den seneste tid, men det er der en god grund til! Jeg er så smask forelsket at det slet ikke er til at tro muligt! Jeg har jo som de fleste kysset mange frøer men de viste sig mest at være en skrubtudse! Så da jeg her i en alder af 37 føler mig som en på 16, så er det helt utroligt! Jeg må erkende at Tinder alligevel var en guldgrube for netop jeg. Jeg har aldrig oplevet at det hele bare føltes så rigtigt både for ham og jeg! Så måske er det hele gået lidt stærkt, men hvem bestemmer egentlig tempoet når det hele bare føles så rigtigt?

Man er vel selv herre over hvordan det skal forløbe, så længe at det bare føles rigtigt og ikke forhastet uden omtanke. Jeg har gransket inde i mig selv og der er bare en indre ro med ham og ingen usikkerhed. Jeg er meget typen ikke lader nogen komme tæt på mig og derfor aldrig giver nogen en chance. Men det som egentlig bare var en test endte med at bringe mig sammen med en som bare kan noget helt specielt siden jeg ikke er stukket af.

Nogle gange overrasker livet altså bare fra en positiv side, og det må jeg så sandelig sige at den har gjort her. Han er alt og mere end hvad jeg nogensinde havde drømt om i en mand og Sam elsker ham allerede!

Vi har derfor gemt os en del på Falster egnen og her har vi både været ved stranden, skoven og mosen. Fanget stålorme og nydt den fantastiske natur som er helt uden lige!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BESKYT DIN LAPTOP MED TRUNK