FÅ SKØN HUD MED BEAUTY BEAR

JEG ER NÆSTEN I MÅL

Efter en meget turbulent uge har jeg valgt at putte min energi i mit helbred og få smidt det sidste fedt og komme i god form. Jeg har fundet mit løbetøj frem og været ude og shoppe nyt løbetøj til at udvide garderoben i træningstøj afdelingen. Så nu skal jeg lige smide 1-2 kg og så ellers strammes op og holde det ved lige. Jeg fik lidt blod på tanden efter at se andre dyrke sport og triatlon med mountainbike. Det er noget som jeg fandt ret spændende og nu vil jeg gerne selv kaste mig ud i det.

Så jeg skal ud og kigge på cykel og så prøve kræfter med det. Jeg gjorde mig i det i mine teenage år så mon ikke jeg stadig kan lidt. Ellers må jeg bare brække et par ribben 😉 Øvelse gør mester right?

Jeg bliver bare nødt til at bruge al den negative energi på noget godt. Så det giver mig en masse brændstof til at træne og få afløb for det hele. Det er motivation af største kaliber.jeg er gået fra knap 61 kg til 56 kg nu, så det er bare med at klø på.  Nu vil jeg drøne ud og finde nogle forladte steder og affotografere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ SKØN HUD MED BEAUTY BEAR