En mors bekendelser

Jeg boede på børnehjem

Børnehjem, ja hvad er det for en størrelse?? Er det ikke noget der ligger i fortiden? Steder som er uhyggelige og dystre, med ondskabsfuldt personale der mishandler børnene. Nej, det er nu ikke alle steder der ser ud som på film. Men selvfølgelig er der steder, hvor der i gamle dage, men også i nutiden, stadig findes disse frygtelige steder af et børnehjem.

Men hvor jeg boede da jeg var 8 til jeg var 15 havde jeg det godt. Selvfølgelig forstod jeg ikke hvorfor at jeg skulle væk hjemmefra, men sådan var det nu engang. Det emne har jeg vist været inde på før, så det vil jeg ikke gå i dybden med. Men det var både mobning og en masse andet som var grund til dette. Men jeg ved bare at det har skabt det menneske jeg er idag. Uden disse pædagoger som udviste den omsorg som jeg så udtrykkeligt manglede, og var så sulten efter at modtage.

Den opbakning og tro på at jeg nok skulle blive et helt menneske en dag i voksenlivet var nogle af de redskaber som jeg aldrig havde mødt hidtil i mit korte liv.

Jeg forstod det ikke dengang men det gør jeg den dag idag. Uden dette sted og disse mennesker havde jeg nok ikke havnet på den pind som jeg sidder på idag.

Men uanset hvad så ønsker jeg ikke at min datter skal havne på et børnehjem af den grund, hun høre til hjemme hos mig. Jeg vil give hende al den opbakning, omsorg og kærlighed hun behøver. Det er virkelig last resort at flytte et barn udenfor hjemmet.

Jeg vil gøre mit bedste for at jeg er den mor for min datter som alle bør være! Jeg har måske ikke haft den bedste at lære fra, men så har jeg da haft nogle pædagoger jeg har lært lidt fra. Det har nok været dem som har givet mig de kompetencer jeg behøver for at vide en del. Men meget kommer jo naturligt til os hvis vi ejer et moder gen.

Men jeg har ofte frygtet om jeg ville være afstumpet og havde men efter min egen barndom, som ville hindre mig i at leve op til rollen som en god mor. Men heldigvis er det ikke tilfældet. Jeg har skabt en sund, rask og velfungerende lille skabning. Og jeg vil kæmpe med næb og klør for at hun ikke mangler det mindste i sin barndom. Så hun selv kan vokse op og blive en fantastisk mor en dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En mors bekendelser