At blive bleen kvit - pottetræning

Jeg bliver voksenmobbet!!!

Hvad er det som gør at nogle mennesker bare ikke kan føle glæde over andre har medgang i livet?? Hvorfor har disse individer et behov for at gøre livet surt for andre for at ophøje dem selv??

18447371_10154569029113587_4722793320328773463_n

Jeg er pt ramt af en af disse type mennesker’s hetz mod mig. For 2 gang på to uger er min hjemmeside zatler.dk blevet suspenderet på Windows browsere pga en eller flere har anmeldt min hjemmeside som værende farlig og indholde “farligt” indhold. Kan det virkelig være rigtigt at man er nødt til at ty til den slags metoder for at genere andre mennesker!!??

img_5550-1

Hvad har jeg dog gjort dig for at fortjene denne form for voksenmobning i en alder af 36? Du er godt klar over at jeg rent faktisk har en familie at brødføde og regninger der skal betales? Så i og med at DU sørger for at min indkomst reduceres ved at min shop bliver lukket ned og derfor ikke generere salg så er du skyld i tabt fortjeneste.

Tænker du egentlig længere end til din egen fornøjelse end at jeg rent faktisk også kæmper med at få livet til at glide let og få til dagen og vejen? Jeg er mor og klare mig alene så du tror måske at du bare driller mig lidt, men faktum er at du rent faktisk tager mit levebrød fra mig i nogle timer/dage!

Skal jeg også gå hen på dit arbejde og trække timer fra i din løn?? Ikke så rart vel? Det kan jeg af gode grunde ikke men hvis jeg kunne, så ville du nok ikke have det så rart når rudekuverterne rullede ind.

153819-425x276-cyber-bully

 

Kan vi ikke godt bare lade hinanden være og så bare være glade for det vi nu har og glæde os på andres vegne? Det er da kun dejligt når nogen får lidt medgang! Jeg kan da også godt tænke at sikke heldig han/hun er og gid det var mig! Men så må man sgu tænke lidt ud af boksen og finde en mindre befærdet sti og betræde og så skabe sin egen succes den vej!

Kan ikke være rigtigt at vi skal mugge og så synke lidt længere ned i vores egen selvmedlidenhed og så mugge lidt mere. Alt imens vi lige gør det surt for alle andre omkring os.

STOP DET!

Du er kun det menneske du selv vælger at være. Gør det til noget man gider at være omkring.

Kærligst (lidt knotne B)

Skriv en kommentar

 • Stine Helsinghoff

  Ej jamen man skulle da mene at det er voksne mennesker vi har med at gøre her og alligevel opføre nogen sig som forkælede teenagere, der ikke får sin vilje! Jesus nogle tåber!
  Håber ikke de får dig ned med nakken, for jeg er vild med dine ting! 😍👍🏼
  Opmuntrende tanker herfra ☺️🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Enig! Bare trist at man skal opleve den slags fra voksne som kender til konsekvensen og ubehagen ved den slags. Men det får ikke mig kuet, tværtimod!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Förstår inte heller varför man inte kan glädjas över andra wtf?! :/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At blive bleen kvit - pottetræning