GÅR LIVET I STÅ NÅR MAN BLIVER FORÆLDER?

INDRET MED PALLE

Jeg er jo lige snart borger i Fredensborg kommune, da vi flytter til Nivå om små 4 dage. Glæder mig så vildt! Men her får vi en kæmpe terrasse som jo skal have nogle møbler, og så var det jo at jeg gik på udkig efter nogle møbler som ikke er for fine når, man både har barn og dyr. De sviner altså en smule alle sammen. Men det skal jo også være noget man gider se på og sidde i, så hvad er det så lige for møbel der vil passe til det.

Jeg tror rent faktisk at jeg fandt noget som vil fungere helt perfekt til mine krav og behov. Nemlig pallemøbler 

 

 

 

 

Her er der virkelig rig mulighed for at designe sin helt egne møbler efter ønske. Det er jo ret smart når man måske ikke lige ønsker standart mål til en terrasse eller lign. Jeg har forelsket mig i natur modellen med hvide hynder til men jeg tænker at det nok hurtigt bliver snavset så jeg må nok vælge den sorte udgave af pallemøbler 

Men nu må vi se hvad det bliver når først jeg har fået alt på plads i det nye hjem og skal ud og handle ind til terrassen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GÅR LIVET I STÅ NÅR MAN BLIVER FORÆLDER?