INDRETNING AF STØRSTE KALIBER MED JOLIPA

HYGGEDAG, CUPCAKES OG TEAMWORK

 

Idag fik jeg den ide at jeg ville prøve kræfter med noget jeg ikke har gjort mig i meget længe. Så det var noget af en prøvelse at få noget værdiget resultat ud af mit forsøg.

Sam og jeg gik ellers igang med den helt store bagedag, hun var en stor hjælp og ih hvor hun hyggede sig. Jeg gjorde ligeså.

Det er nu altså bare hyggeligt at gøre ting sammen og det er så skønt at se sit barn stråle af glæde.

hygge-dag-cupcakes-og-en-masse-sjov1-1

Sam rørte rundt i kagedejen sammen med mig, og vi fik leget med fondant fra Odense Marcipan i farverne hvid og lyserød. Det fik vi meget sjov ud af, og det er så dejlig nemt at arbejde med fondant, det er blot at smide det i microen i 10 sekunder. Så er det så meget nemmere at håndtere og du kan forme det til næsten hvad som helst.

Vi benyttede to forme som var kysmund og blomster, men der findes så mange sjove forme man kan benytte hos Bagetid. Vores slut resultat er måske ikke lige en bagermesters værk værdigt, men det var vores succes som et team, det der var den største sejr og at se min datters ansigt som bare strålede om kap med solen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INDRETNING AF STØRSTE KALIBER MED JOLIPA