Effektiv tandblegning til små penge! Findes det?

Hvor blev tiden af?

Jeg syntes kun lige at det var igår at jeg blev mor, men nu er det 3 år siden at min største gave i livet kom til verden! Hun er den der gør livet så meget mere værdifuldt, og giver mig lysten til at gøre livet for både hende og jeg så meget bedre.

Men lykken er at se hende vokse og blive en stor og glad pige. Jeg savner dog at hun var en lille but som jeg bare kunne tage op og have liggende på mit bryst imens hun tog sig en lille lur. Nu er hun en anelse for tung 🙂

Men at se alt det hun kan selv idag er også en stor oplevelse for os forældre. Det er små ting men for os er små ting de store ting i livet! Jeg føler en vis stolthed i at betragte min datter i sin udvikling på sin vej til at blive voksen. (heldigvis mange år til endnu)

Tanken om den dag hvor hun forlader reden og skal skabe sit eget liv gør ondt selvom jeg godt ved at der er mange år til så er tanken ikke rar. Det er fjollet, det ved jeg godt. Men som forælder lærer man nok aldrig at give helt slip!

 

Jeg må se hvad der sker når tiden er inde til at hun vil sprede sine vinger og flyve fra reden. Men jeg vil nyde hvert et sekund indtil da. Men jeg vil godt nok savne de år hvor hun var en lille pige som havde meget brug for mig. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Effektiv tandblegning til små penge! Findes det?