OBSERVATORIUMMET

HVAD ÅRHUS BYDER PÅ?!

Smilets by har alle dage haft meget at byde på, som kunne og kan bringe et smil frem på læberne. Det er stadig samme talent, som Århus er kendt for idag. Bla er denne fine butik & vinbar en af årsagerne til netop dette. I det idylliske kvarter af fine ældre rækkehuse af både bindingsværk, og murstene finder du Pinot, som er et lille stykke hyggekrog hvor, man kan gemme sig lidt væk fra omverden og nyde et dejligt glas vin til.

Skrevet i samarbejde med pinotvin

Her er der skabt en rolig og stemningsfyldt atmosfære med et lille sip af humor oveni. Her har vinene nemlig alverdens navne fra de mere fine og raffineret til de skæve og sjove, såsom Chicken Shit! Det lyder ikke videre lækkert, men lad dig ikke narrer af navnet det er gode vine som serveres her på denne vinbar i Århus.

Butikken åbner allerede kl alle ugens dage (søndag lukket) og med undtagelse om mandagen har den ellers åben til 23-01. Mandag kun til 18. Men der er skam rig mulighed for at smutte ned og læne sig tilbage og indhylle sig i sin egen verden for en stund, eller hive vennerne med til en hyggedag. Om det er vinsmagning eller bare sludder for en sladder er jo op til en selv. Stemingen er der 100% uanset hvad man vælger. Er man i Århus er dette sted helt klart et sted som jeg vil anbefale at give et besøg!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OBSERVATORIUMMET