EN TEST AF TINDER

HUSKER DU AT VEDLIGHOLDE BÅDEN?

Mange har jo allerede luftet tanken om at tage på et sejlads i disse dage hvor vejret jo bare viser sig fra sin bedste side. Det samme har vi og med en dejlig båd skal vi jo alle vedligeholde den så den altid er klar til afgang på det store hav. Men hvordan holder man så træet pænt når det både skal modstå solen og saltvandet? Der er gode råd at hente lige her. En god gang Bundmaling til både er en rigtig god start på at shine båden op igen og give den nyt liv.

Hvis din båd skal have en god og lang levetid er det vigtigt at du også plejer den derefter og med bundmaling til både kan du virkelig øge dens levetid så den ikke bare forfalder. Vi tager vores båd op hvert år og stiller den indendør hvor den så får en ordentlig tur i foråret inden den kommer i vandet igen. Det kan de fleste bådejere nok nikke genkendende til. Det er altså et must at passe på sin båd da den jo har det en del hårdere end en bil. Den udsættes for langt mere fra både til vands, til lands og fra luften.

En båd som er befængt med muslinger

Man skal selvfølgelig ikke male hvert år men man skal rense båden og male efter behov. Så står den altid snorlige og fri for alger og muslinger som har det med at belejre både hvis de ikke passes. Det ser altså bare ikke så pænt ud og de skader jo også båden. Så vedligeholdelse skal der til så har du ikke allerede gjort båden sommerklar så er der god grund til at starte nu, og her er bundmaling til både en god start.

Indlægget er sponsoreret af Netbaad

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN TEST AF TINDER